لوله گالوانیزه

در صنعت آهن آلات، بر روی فلزاتی که نسبت به خوردگی آسیب پذیر می باشند پوششی از فلز روی قرار می دهند که این پوشش برای حفاظت از فلز در برابر خوردگی و آسیب پذیری می باشد و این عمل توسط گالوانیزاسیون صورت می گیرد. پوشش قرار داده شده در عمل گالوانیزاسیون شامل لایه ای از فلز روی و ترکیباتی از آهن می باشد.

مشخصات لوله گالوانیزه

در مورد لوله های فولادی نیز برای حفاظت از این لوله ها در برابر خوردگی و آسیب پذیری پوششی از فلز روی بر روی آن قرار می دهند که به آن ها لوله گالوانیزه گفته می شود. معمولا طول لوله گالوانیزه حدود 6 متر می باشد. اتصالات لوله گالوانیزه برشن، کمربند و قفل می باشد. ضریب هیزم ویلیام این محصول نیز بر حسب اینچ محاسبه می گردد. هم چنین لوله گالوانیزه توسط دنده پیچ ها به هم دیگر متصل گردیده و به وسیله مواد مناسب آب بندی می شوند. به طور کلی دو نوع لوله گالوانیزه داریم که شامل لوله گالوانیزه آهنی و لوله گالوانیزه فولادی می باشد.

ویژگی لوله گالوانیزه

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که لوله های گالوانیزه دارند، قابلیت بازیافت و استفاده مجدد آن ها است. لوله های گالوانیزه را می توان در کوره های حرارتی ذوب کرده و مجدداً مورد استفاده قرار دارد جهت تولید محصولات جدید. کاربرد لوله های گالوانیزه که لوله سفید نیزنامیده می شود بسیار گسترده و وسیع است و درخطوط انتقال گاز و آب بیشترین استفاده را از این نوع لوله ها شاهد هستیم. این لوله‌ها بیشتر از ۵۰ سال است که در صنایع و بخش‌های مختلف کشورمان به کار گرفته شده اند و همچنان استفاده از آنها روز به روز در حال بیشتر شدن است. کاربرد لوله‌های گالوانیزه تنها به انتقال مایعات محدود نمی شود. بخش عمده‌ ای از خطوط انتقال گاز توسط لوله‌های گالوانیزه ایجاد می شود. در سیستم‌های آبیاری نیز لوله‌های گالوانیزه کاربرد بسیار زیادی دارند و برای لوله‌های انتقال در این سیستم‌ها از جمله سیستم‌‎هایآبیاری چرخشی وآبیاری خطی از محصولات گالوانیزه استفاده می‌شود.
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : * 
 
متن بالا را وارد نماييد*